Kuvaus
Rehtiä makua pellosta pöytään
Me Kinnarin Tilalla kasvatamme kauraa, jonka alkuperäinen maku tulee Päijät-Hämeen viljavilta pelloilta yli 350 vuoden perinteillä, jo vuodesta 1667. Kauratuotteidemme salaisuus on elinvoimainen vilja, joka on viljelty ammattitaidolla Pohjolan auringon alla ja maanviljelijän suurella sydämellä.
Haluamme aidosti tuoda kauran puhdasta ja rehtiä makua kaikkiin ruokahetkiin – rakkaudella Hollolasta kaikkialle Suomeen.
Suomalaiset ovat tottuneet syömään puuroa aamuisin. Voisi jopa sanoa, että olemme puurokansaa. Kinnarin Tilan Höyryttämättömät kaurahiutaleet ja kokonaiset suurimot ovat valmistettu Kinnarin Tilan sekä meidän kumppaniviljelijöiden valmistamasta kotimaisesta, Päijät-Hämeessä kasvaneesta kaurasta.
Kinnarin Tilan kaurahiutaleiden ja suurimoiden erityinen ominaisuus on höyryttämättömyys. Se tarkoittaa, että kaurahiutaleita ja suurimoita ei ole valmistuksen yhteydessä lämpökäsitelty vesihöyryllä. Menetelmän ansiosta tuotteissa säilyvät paremmin kauran alkuperäiset entsyymit ja rasvat. Kinnarin Tilan kaura onkin höyryttämättömyyden vuoksi tuoretuote, jonka säilyvyys on kuusi kuukautta tuotteen valmistuksesta. Käsittelemättömyys vaikuttaa myös suotuisasti puuron ja suurimon kypsymisaikaan: Kinnarin Tilan Höyryttämättömät kaurahiutaleet kypsyvät noin minuutissa. Valmis puuro on sileää, pehmeää ja maukasta. Höyryttömät kaurahiutaleet ovat myös proteiininlähde: tuote sisältää 14,5 % proteiinia.
Höyryttämätön kaurahiutale on kypsentämättömänäkin rakenteeltaan höyrytettyä hiutaletta pehmeämpi. Sen vuoksi Kinnarin Tilan Höyryttämättömät kaurahiutaleet sopivat erinomaisesti esimerkiksi raakapuuroon tai antamaan smoothieihin silkkisen pehmeää rakennetta. Lisäksi hiutaleet sopivat leivontaan tai ruoanlaittoon, esimerkiksi korvaamaan korppujauhot lihapullissa.
Kinnarin Tilan kauratuotteilla on sekä Hyvää Suomesta -alkuperämerkki että ravitsemuksellisesta laadusta kertova Sydänmerkki.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.