Valkosipulinen pähkinä-kauralisuke

Valkosipulinen pähkinä-kauralisuke

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Valkosipulinen pähkinä-kauralisuke sopii niin arkeen kuin juhlavammallekin aterialle lisäkkeeksi lihalle tai kalalle.

Työaika: 20 min
Annoskoko: 4 kpl

Erityisruokavaliot:

VE, V, M, PÄ,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1 tl
suolaa
1
iso sipuli
4
valkosipulinkynttä
1 rkl
öljyä
8-9 dl
vettä
1 dl
cashewpähkinöitä
1/2 dl
siemensekoitusta

Valmistusohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit.
  2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita ja kaurasuurimoita hetki.
  3. Lisää vesi kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen, kunnes vesi on haihtunut ja suurimot ovat kypsiä (n. 20 min)
  4. Sekoita joukkoon siemenet ja pähkinät. Murskaa osa pähkinöistä nyrkissäsi hieman pienemmäksi. Tarjoile lisäkkeenä kalalle tai lihalle.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan