Uunibanaanit kauracrunchylla

Uunibanaanit kauracrunchylla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Ihana makea herkku banaaneista ja kaurasta vaikka jälkiruoaksi. Annoksen kruunaa vaniljajäätelö ja kinuskikastike.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 10 min
Annoskoko: 4 kpl

Erityisruokavaliot:

VL, L,

Ainekset

4
banaania

Kauracrunchy pinnalle:

2 rkl
voita
3 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1/2 dl
hunajaa
1 tl
kanelia

Tarjoiluun:

kinuskikastiketta
vaniljajäätelöä

Valmistusohje

  1. Kuori ja halkaise banaanit pituussuunnassa ja laita leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.
  2. Valmista kauracrunchy pinnoitetussa kattilassa. Sulata rasva ja hunaja. Lisää kaurahiutaleet ja anna paahtua miedolla lämmöllä muutama minuutti koko ajan sekoittaen.
  3. Levitä kauracrunchy banaanien päälle ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 10 minuuttia.
  4. Tarjoile kinuskikastikkeen ja vaniljajäätelön kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan