Täytetyt paprikat kaurasuurimoilla

Täytetyt paprikat kaurasuurimoilla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kinnarin Tilan kaurasuurimoita voi käyttää monipuolisesti ruoanlaitossa. Kaura on riisille parempi ja ravinteikkaampi vaihtoehto.

Työaika: 30 min
Paisto- / haudutusaika: 30 min
Annoskoko: 6 kpl

Erityisruokavaliot:

V, L, MU,

Ainekset

3
paprikaa
1,5 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1
lihaliemikuutio
400g
jauhelihaa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
mustapippurirouhetta
1 tl
kuivattua persiljaa
1/2 ptk
koskenlaskija sulatejuustoa
1 rkl
sinappia
1
muna

Päälle:

150g
juustoraastetta

Valmistusohje

  1. Pese ja halkaise paprikat, poista siemenet. Lado paprikat uunivuokaan leivinpaperin päälle.
  2. Keitä kaurasuurimoita lihaliemellä maustetussa vedessä n. 15 minuuttia.
  3. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä hetki öljyssä paistinpannulla. Lisää jauheliha ja ruskista. Mausta seos.
  4. Kuutioi sulatejuusto pienemmäksi ja lisää paistinpannulle jauhelihan joukkoon. Anna juuston hetki sulaa.
  5. Kaada täyte kulhoon ja sekoita joukkoon kaurasuurimot. Lisää sinappi ja muna.
  6. Jaa täyte paprikoiden sisään ja ripottele juustoraastetta pinnalle.
  7. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan