Sitruunajogurtti kaura-hasselpähkinämurulla

Sitruunajogurtti kaura-hasselpähkinämurulla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Ihanan raikas jälkiruoka maistuu raskaamman aterian päätteksi. Sitruuna, passiohedelmä ja jogurtti saavat päälleen paistetun kauramuruseoksen.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 2 min
Annoskoko: 2 kpl

Ainekset

3 dl
Kreikkalaista jogurttia
1 rkl
sokeria
1 kpl
sitruunan mehu
2 kpl
passiohedelmän sisusta
1 kpl
banaani viipaloituna

Kauramuruseos

1 dl
Kinnarin tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
2 rkl
voita
2 rkl
fariinisokeria
1 dl
murskattuja hasselpähkinöitä

Koristeluun

sitruunan viipaleita
mintun oksia
passiohedelmän sisusta

Valmistusohje

  1. Sekoita jogurtti, sitruunanmehu, sokeri, passiohedelmän sisus ja viipaloidut banaanit yhteen.
  2. Lusikoi jogurttiseos kahteen tarjoilulasiin.
  3. Sulata voi pannulla. Lisää joukkoon fariinisokeri, kaurahiutaleet ja hasselpähkinät. Paista parisen minuuttia ja anna jäähtyä hetki.
  4. Lusikoi kauraseosta jogurttien pinnalle.
  5. Koristele makusi mukaan.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Kaurainen mukikakku

Lue lisää

Raparperi-kerrosjälkiruoka kauramuruilla

Lue lisää