Runebergin kauraisat minimuffinit

Runebergin kauraisat minimuffinit

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Vastustamattomat pienet suupalaset ovat saaneet hauskan twistin perinteisistä Runebergin tortuista.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 15 min
Annoskoko: 24 kpl

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

100 g
sulatettua voita
1 dl
fariinisokeria
1
kananmuna
1 dl
vehnäjauhoja
1 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
1 dl
korppujauhoja
1 tl
vaniljasokeria
muutama tippa
karvasmanteliaromia

Koristeluun

n. 100 g
vadelmamarmeladia
2 dl
tomusokeria
tilkka
sitruunamehua

Valmistusohje

  1. Sekoita sula voi ja fariinisokeri yhteen.
  2. Sekoita voi-sokeriseokseen muna.
  3. Lisää joukkoon loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  4. Asettele paperiset muffinsivuoat metallisen, minimuffinsivuoan koloihin. Täytä muffinsivuoat melkein ylös saakka taikinalla.
  5. Paista 175 asteisen uunin keskitasossa noin 12-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  6. Laita muffinsit tarjoiluvadille. Pursota tai lusikoi pinnalle vadelmamarmeladia. Sekoita tomusokerin joukkoon sitruunan mehua vähän kerrallaan kunnes saat paksun, mutta pursotettavan tahnan. Laita seos pursotinpussiin ja leikkaa pussiin pieni reikä. Pursota hillon ympärille.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan