Raejuustopuuro + tyrni ja kurpitsansiemen

Raejuustopuuro + tyrni ja kurpitsansiemen

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kaurapuuro ja vähärasvainen raejuusto on terveellinen aamupala. Kun mukaan lisätään vielä tyrniä ja kurpitsansiemeniä, huolehditaan myös Omega-3 ja C-vitamiinin saannista. Kevyt ja proteiinipitoinen aamiainen pitää nälän loitolla pitkään.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 1 min
Annoskoko: 4

Ainekset

1 l
vettä tai maitoa
4 dl
4 dl Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
suolaa
maun mukaan
2 dl
raejuustoa
tyrnimarjoja
kurpitsansiemeniä

Valmistusohje

  1. Lisää kaurahiutaleet kylmään veteen tai maitoon ja kiehauta.
  2. Mausta halutessasi suolalla ja sekoita.
  3. Hauduta kannen alla reilu minuutti.
  4. Annostele puuro lautasille. Lisää puuron päälle raejuustoa, tyrnimarjoja ja kurpitsansiemeniä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan