Puuro kaurasuurimoista

Puuro kaurasuurimoista

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kaurasuurimoista syntyy maukas ja täyteläinen puuro. Kun keität makeita puuroja voit käyttää maidon tai veden tilalla erilaisia mehuja. Kokeile mm. seljankukkamehua, appelsiinimehua tai vaikkapa mansikkamehua. Koristele puuro marjoilla tai käyttämäsi nesteen mukaan esimerkiksi mansikoilla tai appelsiinin viipaleilla.

Työaika: 40 min
Paisto- / haudutusaika: 40 min
Annoskoko: 4 kpl

Erityisruokavaliot:

K, VE, VL, L, M,

Ainekset

1 l
maitoa tai vettä
2 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
suolaa

Valmistusohje

  1. Lisää suurimot kiehuvaan nesteeseen ja keitä miedolla lämmöllä 30 minuuttia välillä sekoitellen.
  2. Mausta kypsä puuro halutessasi ripauksella suolaa ja anna vetäytyä kannen alla noin 10 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Reseptipankki

Lue lisää