Puolukka-valkosuklaatuorepuuro

Puolukka-valkosuklaatuorepuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Tämä tuorepuuro menee jopa jälkiruoasta, niin herkullista se on. Valkosuklaa ja puolukat ovat oiva makupari.

Työaika: 5 min
Annoskoko: 2

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
2 dl
puolukoita
1 dl
valkosuklaata raasteena
2 dl
turkkilaista jogurttia
1 dl
kookosmaitoa
1 rkl
chiansiemeniä

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi tehosekoittimessa.
  2. Kaada puuro tarjoilukulhoihin tai laseihin ja anna vetäytyä noin 2-1 2 h.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan