Puolukka-kauracookiet

Puolukka-kauracookiet

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Vastustamattoman herkulliset puolukka-kauracookiet ovat rapsakoita keksejä, jotka valmistuvat käden käänteessä.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 12 min
Annoskoko: 30 kpl

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

200 g
voita
3 dl
sokeria
1 kpl
kananmuna
4 dl
vehnäjauhoja
3 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
1 tl
kardemummaa
1 tl
leivinjauhetta
1 dl
(pakaste) puolukoita

Valmistusohje

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna.
  2. Sekoita seokseen nopeasti yhdistetyt kuivat aineet.
  3. Pyöritä taikina tangoksi ja jaa 30 osaan. Pyöritä palat kämmenten välissä ensin palloiksi ja paina pallot litteiksi. Laita ne leivinpaperille pellille, jätä leviämisvaraa.
  4. Paina päälle muutamia jäisiä puolukoita. Paista 200 asteessa noin 12 minuuttia tai kunnes cookiet ovat kauniin vaaleanruskeita. 

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan