Porkkana-kaurapihvit

Porkkana-kaurapihvit

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Porkkana-kaurapihvit ovat herkullisia sellaisenaan tai vaikka perunamuusin kanssa. Kokeile vaihteluksi lihan tilalle kasvispihvejä.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min
Annoskoko: 12 kpl

Erityisruokavaliot:

K, VL, L, MU,

Ainekset

1 dl
vettä
3-4
porkkanaa
1
sipuli
2,5 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1 prk (200g)
raejuustoa
1/2 dl
kermaa
2
munaa
1 tl
kuivattua persiljaa/ tai kourallinen tuoretta
1/2 tl
mustapippuria
1 tl
kuivattua rakuunaa
1 tl
suolaa

Valmistusohje

  1. Kuori ja raasta porkkana hienolla terällä.
  2. Pilko sipuli pieneksi hakkelukseksi.
  3. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää porkkanat ja sipulit. Anna kiehua muutama minuutti, sen aikaa, että vesi haihtuu. Nosta kattila liedeltä.
  4. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota 5 minuuttia
  5. Nosta lusikalla pienehköjä kekoja öljytylle pannulle ja paista miedolla lämmöllä molemmin puolin. Käännä varovasti. Tai voit vaihtoehtoisesti paistaa pihvit myös uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan