Pehmeä tuore-mustikkapuuro

Pehmeä tuore-mustikkapuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Tuorepuuro syntyy pienellä vaivalla yksinkertaisista aineksista. Sekoita puuro illalla valmiiksi jääkaappiin, anna tekeytyä yön aikana itsekseen ja nauti aamulla tai välipalaksi!

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 2 h
Annoskoko: 1

Erityisruokavaliot:

VE, L, M,

Ainekset

1 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1 1/2 rkl
chiansiemeniä
1 dl
mustikoita
1/4 tl
vaniljajauhetta
2 dl
kaurajuomaa

Päälle

mustikoita

Valmistusohje

  1. Lisää kaikki ainekset sopivaan kulhoon tai purkkiin. Sekoita ainekset yhteen ja nosta jääkaappiin tekeytymään ainakin 2 h tai yön yli.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan