Paahdettu porkkana-kaurasalaatti

Paahdettu porkkana-kaurasalaatti

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Ihana, värikäs ja herkullinen salaatti, johon rikotut kaurasuurimot tuovat ruokaisuutta. Kokeile rohkeasti kaurasuurimoita, rikottuina tai kokonaisina, salaattien kaverina.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 15 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

VE, M,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan rikottuja kaurasuurimoita
1 l
vettä
ripaus
yrttisuolaa
4
porkkanaa
loraus
oliiviöljyä
2 rkl
hunajaa
1-2 tl
yrttisekoitusta
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
suolaa
1 rss
rucolaa
1
granaattiomena
kurpitsansiemeniä

Valmistusohje

  1. Keitä rikotut kaurasuurimot vedessä 10 min. Huuhtele kylmän veden alla ja jäähdytä ja mausta halutessasi yrttisuolalla.
  2. Kuori ja viipaloi porkkanat. Sekoita hunaja, öljy, yrttiseos, pippuri ja suola sekaan.
  3. Paahda porkkanoita uunissa 225 asteessa n. 10-15 min. Anna jäähtyä.
  4. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet.
  5. Kokoa aineksista salaattiannos.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan rikottu kaurasuurimo 800g

Verkkokaupaan