Mustikka-kardemummatuorepuuro

Mustikka-kardemummatuorepuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Mustikan, kardemumman ja kauran liitto on vastustamaton ja klassinen yhdistelmä. Hemmottele itseäsi tällä lempeällä tuorepuurolla.

Työaika: 5 min

Erityisruokavaliot:

PÄ,

Ainekset

1 1/2 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
1 1/2 dl
maitoa
1 dl
jogurttia
1 tl
kardemummaa
1 rkl
pellavansiemeniä
1 tl
vaniljasokeria

Mustikkasose

2 dl
mustikoita
maun mukaan
agavesiirappia
2 tl
chiansiemeniä
pähkinärouhetta

Valmistusohje

  1. Sekoita puuron aineet tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi.
  2. Sekoita myös mustikkasoseen aineet tehosekoittimessa erikseen.
  3. Lusikoi puuroa ja mustikkasosetta kerroksittain annospurkkeihin.
  4. Anna puuron vetäytyä noin 2-12 tuntia. Koristele annokset pähkinärouheella.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan