Masalakaura

Masalakaura

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Upea kaurainen, kasvisversio masalasta. Huumaavan mausteinen kauramasala valmistuu niin nopeasti, että voit herkutella sillä koska vain.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 10 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

V,

Ainekset

1, 2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
öljyä
1/2 tl
juustokuminaa
1 tl
inkivääriä
1 tl
valkosipulijauhetta
1 kpl
sipuli
2 dl
pieneksi pilkottuja kasviksia, esim. porkkana, herne, papu, paprika
2 kpl
tomaattia
suolaa
1/2 tl
kurkumaa
1/4 tl
chilijauhetta
1/2 tl
garam masalaa
1/ tl
korianterijauhetta
2 dl
vettä

Valmistusohje

  1. Paahda kauraa pannulla kunnes ne alkavat tuoksua. Siirrä sivuun.
  2. Lämmitä öljy pannulla, lisää kumina, valkosipuli ja inkivääri.
  3. Kuullota hetki jonka jälkeen lisää hienonnettu sipuli. Paista kultaiseksi jonka jälkeen lisää kasvikset. Paista noin 5 minuuttia jonka jälkeen lisää pilkotut tomaatit suola ja kurkumaa. Kypsennä kunnes tomaatit hajoavat.
  4. Lisää chilijauhe, garam masala ja korianterijauhe. Kypsennä muutama minuutti. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.
  5. Lisää kaura ja sekoita. Kypsennä kunnes kaura on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan