Lämminsavulohi-kaurasuurimosalaatti

Lämminsavulohi-kaurasuurimosalaatti

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Mukavan kesäinen lämminsavulohi-kaurasuurimosalaatti tarjoillaan sellaisenaan, vaikkapa kevyenä lounaana.

Työaika: 15 min
Annoskoko: 2

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

70 g
salaattisekoitusta
4 dl
valmiiksi keitettyjä Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
2 kpl
keitettyä kananmunaa
200 g
lämminsavulohta
1 kpl
punasipuli viipaleina
1/2 dl
tilliä

Kastike

2 rkl
sitruunan makuista oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Lisää salaattikulhon pohjalle salaattisekoitus.
  2. Levitä keitetyt kaurasuurimot salaatin päälle.
  3. Kokoa päälle loput salaatin ainekset.
  4. Lorauta salaatin pinnalle sitruunan makuista oliiviöljyä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan