Kinnarin kauraiset pikkupizzat

Kinnarin kauraiset pikkupizzat

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kauraiset pikkupizzat valmistuvat helposti ja nopeasti. Tarjoa synttärikutsuilla, ota evääksi töihin tai piknikille. Täytteinä voit käyttää mitä vain.

Työaika: 20 min
Paisto- / haudutusaika: 15 min
Annoskoko: 15 kpl

Erityisruokavaliot:

L,

Ainekset

Taikina:

3 dl
vettä
1 tl
suolaa
4 tl
kuivahiivaa
3 dl
Kinnarin Tilan vehnäjauhoja
3 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita jauhettuna
1/2 dl
rypsiöljyä

Tomaattikastike:

1 prk
mutti tomaattipyrettä (140g)
3 rkl
ketsuppia
2 tl
sokeria
1/2 tl
mustapippuria
1 rkl
pizzamaustetta

Täyte1:

1 prk
tonnikalaa
1
pieni punasipuli viipaloituna
1/2 rs
luumutomaatteja

Täyte2:

1 pss
kinkkusuikaleita (200g)
1
paprika pilkottuna

Valmistusohje

  1. Valmista pizzataikina. Jauha ensin sauva-/tehosekoittimella kaurahiutaleet jauhoksi.
  2. Sekoita hiiva pieneen määrään jauhoa. Liota se reilusti kädenlämpöiseen (42 asteiseen) veteen ja lisää suola.
  3. Lisää loput jauhot (vehnä ja kaura) ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi öljy.
  4. Taikina jää löysähköksi. Nostele ruokalusikalla kekoja leivinpaperilla vuoratulle pellille ja taputtele jauhotetuin käsin pyöreiksi pohjiksi.
  5. Kohota pohjia liinan alla n. 15 minuuttia.
  6. Levitä pizzakastike pohjien päälle ja lisää täytteet. Lopuksi juustoraastetta päälle.
  7. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla n. 12-15 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan