Kaurasuurimolisuke

Kaurasuurimolisuke

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kinnarin Tilan Ruokaisista kaurasuurimoista valmistat maukkaan ja ravinteikkaan lisukevaihtoehdon. Kauran kaikki hyvä on nyt nopeasti, vain 10 minuutissa valmistuvassa muodossa. Höyryttämättömästä kaurasta valmistetut suurimot ovatkin ihanteellinen valinta aktiiviliikkujalle tai muuten arjen terveellisistä ruokavalinnoista huolehtivalle, sillä ne ovat runsaskuituisia ja sisältävät proteiinin lähteen (14,5 %). Kinnarin Tilan Ruokaisille kaurasuurimoille on myönnetty Sydän- ja Joutsenmerkit.Vinkki! Käytä kypsennettyjä kaurasuurimoita lisukkeena riisin, couscousin, kvinoan ja bulgurin tapaan.

Työaika: 1 min
Paisto- / haudutusaika: 10 min
Annoskoko: 4 kpl

Erityisruokavaliot:

K, VE, VL, L, M,

Ainekset

1 l
vettä tai (kana-, liha- tai kasvislientä)
3 dl
Kinnarin Tilan ruokaisia kaurasuurimoita
maun mukaan
suolaa

Valmistusohje

  1. Kuumenna vesi, Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot ja suola kattilassa kiehuvaksi ja keitä noin 8 minuuttia.
  2. Siivilöi vesi pois ja anna vetäytyä kannen alla noin 2 minuuttia ennen tarjoilua.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Broileri-kaurasuurimosalaatti

Lue lisää

Hedelmäinen kaurasuurimosalaatti

Lue lisää

Kaura tabbouleh

Lue lisää

Kaura-fetasalaatti

Lue lisää

Lämminsavulohi-kaurasuurimosalaatti

Lue lisää

Lihaisa kaurasuurimosalaatti

Lue lisää

Ruokaisa kaurasuurimosalaatti

Lue lisää

Sinihomejuusto-kaurasuurimosalaatti

Lue lisää