Kaurasuurimo-pannukakku

Kaurasuurimo-pannukakku

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Mukavan ruokaisa pannari saa suutuntumaa kaurasuurimoista.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 35 min
Annoskoko: 36 kpl

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1/2 tl
suolaa
1/2 l
maitoa
1 dl
sokeria
2
kananmunaa
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
kardemummaa
1 tl
vaniljajauhetta
1 tl
leivinjauhetta
50 g
sulatettua voita tai margariinia

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimot suolalla maustetussa vedessä kypsiksi pakkauksen ohjeiden mukaan. Anna jäähtyä.
  2. Sekoita yhteen maito, sokeri ja kanan munat.
  3. Yhdistä kuivat aineet.
  4. Lisää kaurasuurimot muna-maitoseokseen. Lisää myös kuivat aineet ja lopuksi sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  5. Paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin 30-35 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan