Kauraruudut maapähkinä-suklaakuorrutuksella

Kauraruudut maapähkinä-suklaakuorrutuksella

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kauraruutujen pohja sekoitetaan helposti yhteen ja paistetaan. Jäähtyneen leivonnaisen pinnalle levitetään maapähkinä-suklaakuorrute.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 10 min
Annoskoko: 24 kpl

Erityisruokavaliot:

PÄ,

Ainekset

250 g
sulatettua voita
1 dl
sokeria
1 dl
fariinisokeria
1 tl
vaniljajauhetta
1/4 tl
suolaa
8 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita

Kuorrutus

250 g
tummaa suklaata
1 dl
maapähkinävoita

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki pohjan ainekset yhteen tasaiseksi taikinaksi.
  2. Levitä taikina noin 25 cm x 35 cm leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
  3. Paista uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.
  4. Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää joukkoon maapähkinävoi ja sekoita tasaiseksi seokseksi.
  5. Levitä kuorrute pohjan päälle. Anna kuorrutteen jähmettyä ja leikkaa paloiksi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Vadelma-jogurttileivokset

Lue lisää

Vadelma-kaurakakut

Lue lisää