Kaura-välipalakeksit karpaloilla ja appelsiinilla

Kaura-välipalakeksit karpaloilla ja appelsiinilla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Upeat välipalakeksit täyttävät vatsan. Ne sisältävät Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita, karpaloita, appelsiinia, kurpitsansiemeniä ja manteleita, .

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 12 min
Annoskoko: 12 kpl

Erityisruokavaliot:

M, PÄ,

Ainekset

3 1/2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
3 1/2 dl
mantelimaitoa
1 tl
kanelijauhetta
1/4 tl
suolaa
1/2 tl
leivinjauhetta
150 g
Cashew-voita
1 dl
appelsiinimehua (tuorepuristettua)
1/2 dl
agavesiirappia
1 tl
appelsiinin kuoriraastetta
1 tl
vaniljajauhetta
2 1/4 dl
kuivattuja karpaloita
1 dl
hienonnettuja manteleita
1/2 dl
kurpitsansiemeniä

Valmistusohje

  1. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
  2. Yhdistä cashew-voi, appelsiininmehu, agavesiirappi, appelsiinin kuoriraaste ja vaniljajauhe yhteen. Sekoita yhteen kuivien ainesten kanssa.
  3. Lisää taikinaan karpalot, mantelit ja kurpitsansiemenet.
  4. Ota taikinasta lusikallisia (n. 12 kpl) ja laita leivinpaperoidulle pellille. Tapputele ne hiukan litteämmiksi.
  5. Paista uunin keskitasossa 175 asteessa noin 12-15 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan