Kaura-puolukkatuorepuuro

Kaura-puolukkatuorepuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kirpeän ihanat puolukat herättelevät tässä maistuvassa tuorepuurossa. Tarjoa herkullisena aamu- tai välipalana.

Työaika: 5 min

Ainekset

1 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
2 dl
puolukoita
1/2 dl
auringonkukansiemeniä
1 rkl
kookossiirappia
1 tl
vaniljajauhetta
200 g
rahkajogurttia
1/2 dl
vaniljan makuista soijamaitoa

Valmistusohje

  1. Mittaa puolukat kulhoon ja murskaa marjoja hieman niin, että saat mehua ulos.
  2. Lisää muut ainekset, sekoita ja laita kulho jääkaappiin. Puuro voi imeytyä yön yli, jolloin rakenne on paksumpi, tai voit nauttia sen muutaman tunnin kuluttua valmistamisesta.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan