Kaura-perunarieskat

Kaura-perunarieskat

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Jäikö päivälliseltä perunamuussia? Hyödynnä se näissä helpoissa ja maukkaissa kaura-perunarieskoissa, jotka valmistuvat hetkessä.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 15 min
Annoskoko: 10 kpl

Erityisruokavaliot:

VE, L, M,

Ainekset

1 dl
vettä
1/4 pala
tuorehiivaa
1/2 L
perunamuussia
2 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1 tl
suolaa
1 dl
ruisjauhoja
n. 2 dl
vehnä- tai sämpyläjauhoja
1/2 dl
rypsiöljyä

Valmistusohje

  1. Sekoita pieni pala hiivaa kädenlämpöiseen nesteeseen.
  2. Lisää joukkoon muussi, suola ja kaurahiutaleet. Sekoita.
  3. Lisää jauhot ja öljy ja alusta taikinaksi.
  4. Ota jauhotetuin käsin taikinasta palasia ja taputtele käsin pellille leivinpaperin päälle ohuiksi rieskoiksi.
  5. Pistele haarukalla rieskat ja paista uunin keskitasolla 250 asteessa n. 15 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan