Kaura-peltileipä

Kaura-peltileipä

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Ihanan pehmoinen kaura-peltileipä valmistuu käden käänteessä. Kun valmistat peltileivän, saat tehtyä kerralla suuremman erän herkullista leipää.

Työaika: 25 min
Paisto- / haudutusaika: 15 min
Annoskoko: 20 kpl

Erityisruokavaliot:

L, M,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
6 dl
puolikarkeita vehnäjauhoja
3 dl
kaura"jogurttia"
3 dl
vettä
11 g
kuivahiivaa
1 tl
suolaa
1/2 dl
hunajaa
1/2 dl
öljyä

Valmistusohje

  1. Lämmitä nesteet kädenlämpöisiksi. Lisää muut aineet lukuunottamatta jauhoja.
  2. Sekoita ja lisää jauhoja samalla puulusikalla sekoittaen.
  3. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle ja taputtele levyksi. Voit käyttää apuna vehnäjauhoja.
  4. Anna kohota noin 1 h.
  5. Paista uunin keskitasossa noin 15 minuuttia.
  6. Tarjoile hieman jäähtyneenä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Vehnäjauho puolikarkea Kinnarin Tila

Verkkokaupaan