Kaura-kukkakaalipizza

Kaura-kukkakaalipizza

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Herkullinen kukkakaalipizza syntyy kukkakaalirouheesta, kaurahiutaleista ja juustoraasteesta. Kokonaan ilman jauhoja.

Työaika: 30 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min
Annoskoko: 1 kpl

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
200 g
kukkakaalirouhetta
125 g
juustoraastetta
2 kpl
kananmunaa
1/2 tl
suolaa
1 prk
tomaattimurskaa
1 tl
kuivattua oreganoa
2 kpl
tuoretta mozzarellaa
150 g
juustoraastetta
basilikanlehtiä

Valmistusohje

  1. Sekoita pohjan aineet keskenään, taputtele pellille leivinpaperin päälle ja paista 175 asteessa 20 minuuttia.
  2. Valuta tomaattimurskasta neste pois ja levitä se pohjalle. Ripottele pohjalle osa juustoraasteesta ja oregano.
  3. Lisää pohjalle pilkottu tuore mozzarella ja loppu juustoraaste. Paista 200 asteessa kunnes ruskistuu.
  4. Kruunaa herkku basilikanlehdillä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan