Kaura-jauhelihakeitto

Kaura-jauhelihakeitto

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Maistuva jauhelihakeitto saa ruokaisuutta kaurasuurimoista. Tämä keitto on niin herkullinen kuin myös täyttävä.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

L, M,

Ainekset

1 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurasuurimoita
vettä
400 g
naudan paistijauhelihaa
1 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
sipuli
2 rkl
tomaattipyreetä
2 kpl
porkkanaa
1 kpl
palsternakka
1 1/2 l
lihaleintä
mustapippuria maun mukaan
suolaa maun mukaan
tomaattikuutioita

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita pakkauksen ohjeen mukaan vedessä. Valuta.
  2. Ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa öljyä. Hienonna kuorittu sipuli joukkoon. Lisää joukkoon muös tomaattipyree.
  3. Kuutioi kuoritut porkkanat ja palsternakka. Lisää pannulle ja kuullota hetki.
  4. Kuumenna kattilassa lihaliemi ja kaada joukkoon paistinpannun sisältö. Lisää esikeitetty kaura.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi kuutioidut tomaatit ja nosta kattila liedeltä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan