Kaura-hirvipullat

Kaura-hirvipullat

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Upean makuiset hirvenlihapullat ovat mehevät ja maistuvat eri lisukkein mainioilta eri tilaisuuksissa. Tarjoa lisukkeena esimerkiksi puolukoita ja perunamuusia tai vuohenjuustokreemiä ja kantarellejä.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min
Annoskoko: 8

Erityisruokavaliot:

V,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiuteleita
1 kg
hirven jauhelihaa
2 dl
sipulia kuutioituna
2 dl
kermaa
öljyä
2 tl
suolaa tai maun mukaan
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
maustepippuria
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
valkosipulijauhetta
2 kpl
kananmunaa

Valmistusohje

  1. Sekoita kerma ja kaurahiutaleet keskenään. Anna turvota 10 minuuttia.
  2. Paista sipulit öljyssä pehmeäksi.
  3. Lisää kauraseokseen jauheliha, jäähtynyt sipuliseos, mausteet ja kananmunat.
  4. Sekoita taikina tasaiseksi (älä vaivaa) ja muotoile uunipellille pyöryköiksi. Paista lihapullat kypsiksi 225-asteisessa uunissa, noin 15-20 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Lue lisää blogissa

Kaura-jauhelihapullat

Lue lisää