Kaura-hedelmägranola

Kaura-hedelmägranola

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Ihanan rapea granola muistuttaa itse tehtyä muromysliä. Todellinen hittiherkku, joka valmistuu helposti!

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min

Erityisruokavaliot:

K, VE, L, M, PÄ,

Ainekset

4 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
2 dl
pähkinöitä
1 dl
rusinoita
1 tl
kanelia
1/2 dl
hunajaa
1/2 dl
kookosöljyä
ripaus
suolaa
2 dl
kuivattuja hedelmiä

Valmistusohje

  1. Mittaa kuivat aineet kulhoon.
  2. Mittaa hunaja ja öljy kattilaan, lämmitä kunnes hunaja sulaa.
  3. Sekoita kaikki aineet yhteen ja levitä pellille leivinpaperin päälle.
  4. Paahda uunissa 150 asteessa 20 minuuttia. Kääntele puulastalla kerran paiston aikana.
  5. Lisää kuivatut hedelmät jäähtyneen granolan joukkoon. Säilytä granolaa kannellisessa purkissa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan