Kaura-fetasalaatti

Kaura-fetasalaatti

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Mehevä kaura-fetasalaatti sisältää ruokaisaa kaurasuurimoa, paprikoita, oliiveja, tomaatteja ja fetajuustoa. Upea kesäsalaatti sellaisenaan nautittavaksi.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 5 min

Erityisruokavaliot:

L, M,

Ainekset

4 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita kypsänä
400 g
fetajuustoa
4 kpl
tomaattia
2 kpl
eri väristä paprikaa
20 kpl
kalamata oliiveja
1 kpl
punasipuli tai makea sipuli
lehtisalaattia

Kastike

1 dl
öljyä
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
Dijon sinappia
2 tl
sokeria
maun mukaan
suolaa
maun mukaan
mustapippuria

Valmistusohje

  1. Paloittele vihannekset ja feta. Laita kaikki ainekset salaattilehtien päälle.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.
  3. Valuta kastike salaatin pinnalle.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan