Juustoinen kaura-jauhelihavuoka

Juustoinen kaura-jauhelihavuoka

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kaurasuurimot ovat kotimainen valinta arkiseen ja juhlavaan ruoanlaittoon. Voit käyttää niitä monipuolisesti vaikka laatikkoruoissa. Tämä juustoinen, maukas Kinnarin Tilan kaurasuurimoista valmistettu jauhelihavuoka kätkee mukaansa paljon kasviksia ja maistuu taatusti koko perheelle.

Työaika: 30 min
Paisto- / haudutusaika: 30 min
Annoskoko: 6

Erityisruokavaliot:

V, VL, L,

Ainekset

4 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1
lihaliemikuutio
400 g
jauhelihaa
1 tl
suolaa
2 tl
paprikajauhetta
1 tl
rouhittua mustapippuria
1 rkl
kuivattua basilikaa
2
valkosipulinkynttä
1/2
purjo
2
porkkanaa
1
paprika
1 prk
mutti tomaattisosetta
1/2 pkt
koskenlaskija sulatejuustoa
2 dl
kermaa

Päälle:

2
tomaattia viipaleina
1 pss (150g)
juustoraastetta

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita lihaliemellä maustetussa vedessä n. 15-20 minuuttia.
  2. Ruskista jauheliha ja mausta. Lisää joukkoon purjo ja valkosipuli ja kuullota hetki.
  3. Pilko paprika kuutioiksi ja kuori ja raasta porkkana isolla raastinterällä. Lisää ne jauhelihan joukkoon.
  4. Käännä levy pienelle ja lisää seoksen joukkoon tomaattisose ja koskenlaskija pienempinä paloina. Sekoita.
  5. Yhdistä jauhelihaseos ja kaurasuurimot voideltuun uunivuokaan ja lisää kerma sekaan. Laita pinnalle tomaattiviipaileita ja juustoraastetta.
  6. Paista 200 asteessa puolisen tuntia. Tarjoile salaatin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan