Hernerouhevohvelit

Hernerouhevohvelit

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Hernerouhe on maistuva ja nopeasti kypsyvä raaka-aine. Juuri sellainen aines, jolla aloittaa mieluusti aamu.  Mukavan rapsakat hernerouhevohvelit ovat suolaiset vohvelit jotka maistuvat niin viikonloppuna, mutta miksei myös arkena. Ne valmistuvat nimittäin todella nopeasti.

Työaika: 15 min
Annoskoko: 4 kpl

Erityisruokavaliot:

K, VE, L, M,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
1 dl
hernerouhetta
2 dl
kauramaitoa
1/2 dl
kivennäisvettä
1/2 dl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa
1 tl
leivinjauhetta
1/2 dl
silputtua persiljaa

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki ainekset hyvin yhteen.
  2. Paista taikinasta vohveliraudalla kauniin ruskeita vohveleita.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan