Helpot porkkana-kauraletut

Helpot porkkana-kauraletut

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Helppoa ja hyvää kaurasta ja porkkanasta. Porkkanaraaste antaa kauniin värin lettuihin ja tuo kauran kanssa paljon ravinteita ja makua lettuihin. Paista lounaaksi tai välipalaksi ja nauti sellaisenaan tai haluamillasi lisukkeilla.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 15 min
Annoskoko: 8 kpl

Erityisruokavaliot:

K, L, M, MU,

Ainekset

2
porkkanaa
2 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
2,5 dl
lettu- tai vehnäjauhoa
6 dl
maitoa tai kaurajuomaa
1/2 dl
rypsiöljyä
3
munaa
1 tl
suolaa

Valmistusohje

  1. Raasta porkkana pienellä terällä hienoksi raasteeksi.
  2. Sekoita kaikki ohjeen aineet keskenään kulhossa.
  3. Anna turvota n. 20 minuuttia.
  4. Paista kuumalla pannulla öljyn tai margariinin kanssa. Voit tehdä mielesi mukaan isoja lettuja tai ohukaispannulla pieniä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan