Broilerin koipireidet kaurapedillä

Broilerin koipireidet kaurapedillä

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kinnarin Tilan rikotut kaurasuurimot ovat vastuullinen, herkullinen ja helppokäyttöinen uutuus jokapäiväiseen ruoanlaittoon!

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 60 min

Erityisruokavaliot:

M,

Ainekset

1 pkt
broilerin koipireisiä
4 dl
Kinnarin Tilan rikottuja kaurasuurimoita
1
kanaliemikuutio
1 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
curryjauhetta
1 tl
kuivattua persiljaa
1 l
vettä

Valmistusohje

  1. Voitele uunivuoka ja kaada rikotut kaurasuurimot vuokaan.
  2. Kuumenna vesi ja sekoita kanaliemi joukkoon. Lisää vuokaan.
  3. Sekoita joukkoon mausteet.
  4. Laita broilerinkoivet kauran päälle ja paista 200 asteessa n. 1h. Lisää tarvittaessa vettä paiston aikana. Nestettä saa olla hieman pinnalla ottaessasi ruoan uunista, sillä neste vetäytyy vielä jäähtyessään.