Metsäsienet ja juusto
Kotimainen oman tilan täysjyväkaura-ateria
Suppilovahvero, mustatorvisieni, kantarelli – kotimaiset metsäsienet ja oman tilan kaura ovat resepti herkulliselle aterialle. Kokonaisuuden kruunaa niinikään kotimainen mustaleimasulatejuusto. Kun kaura-aterioihin suunniteltiin vegeversiota ei kompromisseille ollut sijaa vaan haluttiin luoda herkullisin mahdollinen ja jokainen askel lähempää löytyviä raaka-aineita kohti paransi ruokaa. Ja nyt olemme lopputuloksesta ylpeitä.
Jokainen kokki haluaa luoda makupareja ja -yhdistelmiä, jotka joko tunnetaan vanhastaan toimiviksi tai yllättävät yhteensopivuudellaan. Kinnarin tilan kaurasuurimot, kotimainen mustaleimasulatejuusto ja suomalaiset metsäsienet on umaminen yhdistelmä jossa aitoa makua riittää.
MIKRO:
Poista vuoka pussista ja kuumenna kuvulla peitettynä.
UUNI:
Poista vuoka pussista ja kuumenna.
SÄILYTYSOHJE:
Korkeintaan +6°C.
Ravintosisältö / 100g
Energia | 618 kj / 148 kcal |
---|---|
Rasva | 8,0 g |
josta tyydyttynyttä | 3,4 g |
Hiilihydraatit | 13 g |
josta sokereita | 2,6 g |
Ravintokuitu | 1,9 g |
Proteiini | 5,0 g |
Suolaa | 0,94 g |
Laktoosia | 0 g |
LAKTOOSITON
PROTEIININ LÄHDE
Aineosat
METSÄSIENET JA MUSTALEIMASULATEJUUSTO TÄYSJYVÄKAURA-ATERIA, 280 G
Ainesosat: Vesi, laktoositon ruokakerma (KERMA, vesi, muunnettu tärkkelys), KAURAsuurimo (13 %) (Suomi), sipuli, sulatejuusto (7,0 %) (emmentalJUUSTO, juusto (MAITO, hapate, suola, mikrobiologinen juoksete, säilöntäaine (E252), happamuudensäätöaine (E509)), vesi, VOIöljy, sulatesuolat (E331, E340, E452), säilöntäaine (E200)), sienisekoitus (5,7 %) (vesi, kuivattu sienisekoitus (kantarelli, suppilovahvero, mustatorvisieni) (Suomi)), valkosipuli, rypsi-rapsiöljy, sienifondi (sienisekoitus (herkkusieni, siitake, voitatti), suola, vesi, aromi, sienitiiviste, sokeri, glukoosisiirappi, sipuli, valkosipuli), sitruunatäysmehu, sokeri, suola (suola, jodi), mausteet.